Антон Головенко: «Бажання отримати прибутки не повинно затьмарювати ставлення до пам‘яті Героїв»

Photoeditorsdk Export 2021 08 29t140611.018

Бажання отримати прибутки від будівельного бізнесу не повинно затьмарювати здоровий глузд та людське ставлення до пам‘яті загиблих Героїв. Про це заявив учасник АТО, депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко, коментуючи на своїй сторінці у фейсбуці сьогоднішній інцидент із заміною на білборді в Ірпені портретів полеглих воїнів на рекламу компанії-забудовника «Strakhovskyi Group».

Антон Головенко опублікував фотознімки білборда з портретами Героїв АТО та з рекламою.    

«На першому фото – борд, який ми хотіли бачити до цієї трагічної дати – Дня пам‘яті захисників України. Дня, коли українські бійці виходили з Іловайського оточення і у так званому «зеленому коридорі» потрапили до сумнозвісного «котла». Макет борду пам’яті загиблих ми погоджували з родинами наших Героїв. На другому фото – відображення того, як цю пам’ятну дату бачить забудовник та депутат Ірпінської міської ради від партії «Батьківщина» Андрій Страховський», – прокоментував світлини Головенко.

«Я з повагою ставлюсь до місцевих підприємців, колег-депутатів та навіть деяких забудовників. Але жодне бажання отримати прибутки від будівельного бізнесу не повинно затьмарювати здоровий глузд та людське ставлення до пам‘яті загиблих Героїв. Так, тих вояків, які загинули, поки ви будували у приватному секторі будинки без ліфтів та відпочивали на островах… і розповідали про любов до Батьківщини, уникаючи повістки до військомату. Я вимагаю поважати родини загиблих, які втратили своїх близьких і хочуть, щоб про це пам’ятали! Вимагаю поважати внесок громади в організацію патріотичних заходів в Ірпені та Приірпінні, адже ми разом з родинами загиблих та ветеранами розробляли дизайн борду, який ви заклеїли. Я особисто підбирав вислови, які повинні були достукатись до кожного і нагадати про ціну агресії… Не до всіх достукався. Можливо, не ті слова підібрав, а може, їх не можуть почути. Прошу вибачення за цей інцидент у всіх родин загиблих ветеранів», – зазначив депутат.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300