Апеляційний суд підтвердив законність усунення Матюшиної з посади селищного голови Коцюбинського

Photoeditorsdk Export 2020 01 27t144549.704

Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив законність усунення Ольги Матюшиної з посади селищного голови Коцюбинського. Про це сьогодні, 27 січня, повідомив в. о. селищного голови Сергій Даніш.  

«Вітаю громаду Коцюбинського з черговою перемогою! Шостий апеляційний адміністративний суд довів, що ексголова селища Ольга Матюшина була відсторонена від посади законно, а депутати, які висловили їй недовіру, діяли у межах чинного законодавства! Раніше, у вересні минулого року, Київський окружний адміністративний суд теж відмовив Матюшиній у поновленні на посаді. Відродженню і розвитку нашого рідного Коцюбинського бути!» – написав Сергій Даніш на своїй сторінці у фейсбуці.

Як повідомила пресслужба апеляційного суду, Ольга Матюшина подала скаргу на рішення Київського окружного адміністративного суду від 4 вересня минулого року. «Колегія суддів Шостого ААС залишила її (апеляційну скаргу – ред.) без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін», – зазначається в повідомленні пресслужби.

Фото пресслужби апеляційного суду

Нагадаємо, Матюшину відсторонили від посади в березні 2018 року. На позачерговій сесії шляхом таємного голосування свою недовіру їй висловили 18 депутатів селищної ради – тобто, дві третини, як вимагає закон.

Проти ексголови селища відкрито численні кримінальнні провадження, пов’язані, зокрема, з підробленням документів та розкраданням держсубвенцій в особливо великих розмірах.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300