Артисти Національної філармонії привезли в Ірпінь «Вогонь серця» (фото, відео)

108950417 10158350316972141 345699088181168359 O

В ірпінському Парку Незнайка пройшов другий у цьому році музичний вечір під відкритим небом. Виступали артисти Національної філармонії України. Про це розповідається на сторінці відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради у фейсбуці.

«Цього недільного вечора слухачі аплодували квартету гітаристів «Київ» Національної філармонії України та лауреатам міжнародних конкурсів Сергію Бортнику (тенор) та Олександру Харламову (бас). Вони представили ірпінцям програму «Вогонь серця». Під час концерту зі святом св. Петра і Павла привітав усіх перший заступник міського голови Олександр Маркушин. Адже цей проєкт — «Класика у фоє» — продовжує розвиватися при його підтримці, а також відділу культури, національностей та релігій і партії «Нові обличчя»», — зазначається в повідомленні.

Gepostet von Svitlana Shilova am Sonntag, 12. Juli 2020

Нагадаємо, цього року через карантин традиційні літні музичні вечори просто неба розпочалися в Ірпені лише в липні. Перший концерт пройшов у Парку Незнайка минулої неділі. Концертну програму «Львівський шлягер» представили артисти Національної філармонії України — лауреатка міжнародних конкурсів, солістка філармонії Каріна Кондашевська та ансамбль народних інструментів «Дивограй» під керівництвом заслуженого артиста України Вадима Чорнокондратенка.  

Фото Світлани Шилової


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300