Депутати Ірпінської міськради підтримали петиції про створення ще двох скверів

Photoeditorsdk Export 2021 10 28t120907.030

Депутати Ірпінської міської ради на сьогоднішній сесії підтримали електронні петиції про створення в місті ще двох скверів – у мікрорайонах Романівка і БТР.

У петиції мешканців Романівки про створення скверу імені космонавта Поповича з дитячим ігровим майданчиком (вул. Поповича, 2-А) йдеться про узаконення фактично існуючого скверу, територію якого впорядкувала громада, та його подальше облаштування і реконструкцію. Підтримати ініціативу жителів мікрорайону закликала депутатів голова органу самоорганізації населення (ОСН) «Романівка» Діна Гаман.

У свою чергу, мешканці мікрорайону БТР ініціювали створення біля колишнього табору «Гренада» скверу «Дубовий гай». У петиції зазначається, що на цій території збереглося півтора десятка столітніх дубів та є багато зелених насаджень. Також автори документа просять створити прохід через вул. Новооскольську до вул. Технологічної та прокласти на Технологічній і на сусідніх вулицях велосипедні доріжки.

Нагадаємо, в День Незалежності в ірпінському мікрорайоні «Машторф», на перетині вулиць Мечникова та Джерельної, відкрили новостворений сквер Матері.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300