Реклама

Депутати Ірпінської міськради підтримали петиції про створення ще двох скверів

Депутати Ірпінської міськради підтримали петиції про створення ще двох скверів

Депутати Ірпінської міської ради на сьогоднішній сесії підтримали електронні петиції про створення в місті ще двох скверів – у мікрорайонах Романівка і БТР.

У петиції мешканців Романівки про створення скверу імені космонавта Поповича з дитячим ігровим майданчиком (вул. Поповича, 2-А) йдеться про узаконення фактично існуючого скверу, територію якого впорядкувала громада, та його подальше облаштування і реконструкцію. Підтримати ініціативу жителів мікрорайону закликала депутатів голова органу самоорганізації населення (ОСН) «Романівка» Діна Гаман.

У свою чергу, мешканці мікрорайону БТР ініціювали створення біля колишнього табору «Гренада» скверу «Дубовий гай». У петиції зазначається, що на цій території збереглося півтора десятка столітніх дубів та є багато зелених насаджень. Також автори документа просять створити прохід через вул. Новооскольську до вул. Технологічної та прокласти на Технологічній і на сусідніх вулицях велосипедні доріжки.

Нагадаємо, в День Незалежності в ірпінському мікрорайоні «Машторф», на перетині вулиць Мечникова та Джерельної, відкрили новостворений сквер Матері.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!