Реклама

Для виставки до Дня Незалежності в Ірпені збирають дитячі творчі роботи

Для виставки до Дня Незалежності в Ірпені збирають дитячі творчі роботи

24 серпня, у День Незалежності України, на центральній площі Ірпеня відкриють благодійну акцію-виставку «Незалежність очима дітей». До її створення запрошують долучатися юних ірпінців. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Дитячі твори образотворчого мистецтва, що стануть частиною виставки, можна приносити в Ірпінську дитячу бібліотеку (вулиця Шевченка, 3А) з вівторка по суботу з 9:00 до 17:00. Кінцевий термін прийому робіт – 20 серпня.

Юні ірпінці можуть приносити свої картини на полотні або малюнки на картоні формату не менше А3, авторські ручні роботи, твори декоративно-ужиткового мистецтва тощо.

Разом із роботою потрібно вказати ПІБ та вік дитини, а також номер одного із батьків.

«Кожен учасник Благодійної акції-виставки «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ОЧИМА ДІТЕЙ» отримає в подарунок дитячу збірку «ІРПІНЬ — МІЙ ДІМ», написану та ілюстровану дітьми нашої громади», — зазначає Олександр Маркушин.

У День Незалежності усі зібрані дитячі творчі роботи можна буде придбати за внесок на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, також до Дня Незалежності в Ірпені планують створити виставку «Ірпінь. Дорога Незалежності». Мешканців громади запрошують долучитися до її створення, запропонувавши свої речі, які можуть стати виставковими експонатами.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!