До кінця грудня в Ірпені відкриють нову амбулаторію

Photoeditorsdk Export (4)

До кінця 2019 року на вулиці Білокур в Ірпені на Київщині відкриється нова амбулаторія загальної практики – сімейної медицини. Про це повідомляє Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги.

«Всі в очікуванні новорічних та різдвяних подарунків. Наш колектив та наші пацієнти – не виняток. Цього разу, дякуючи Ірпінській міській раді, подарунком стане відкриття нової (п’ятої) амбулаторії сімейної медицини, що розташована за адресою вул. Білокур, 1-а у м. Ірпінь. Відкриття плануємо вже на кінець грудня цього року», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на даний момент розроблено робочий проєкт приміщення та проведено перепланування у відповідності до державних будівельних норм, ведеться внутрішній ремонт, розраховано кошторис, виділено кошти з міського бюджету та придбано необхідне устаткування (відповідно до табеля оснащення медичних амбулаторій), підібрано необхідний штат медичних працівників.

У центрі наголошують, що в цій амбулаторії будуть вести прийом сімейні лікарі, терапевти й педіатри, які зможуть забезпечити первинною медичною допомогою 10–15 тисяч жителів міста.

Нагадаємо, в кінці серпня Ірпінська міська рада ухвалила рішення про відкриття в місті двох нових амбулаторій. Одна з них – на вул. Білокур – займе близько 200 кв. м. У ній облаштують п’ять консультаційних кабінетів, у яких позмінно працюватимуть лікарі, кабінет щеплень і маніпуляційну. Крім лікарів первинної ланки, сюди для надання консультацій залучатимуть вузьких спеціалістів, а також планують запровадити лабораторні послуги.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300