«Добробат» розбирає в Ірпені руїни будинку, який належав літній жінці та її хворому синові (відео)

Photoeditorsdk Export (2)

Волонтери «Добробату» розбирають в Ірпені руїни знищеного окупантами будинку, в якому мешкала 73-річна Антоніна Волощук і її родина. Про це розповідається на сторінці «Добробату» у фейсбуці.  

«Пані Антоніна мала домівку в Ірпені. Жила в ній з чоловіком, а в іншій частині житла мешкала сім’я сина. Після потрапляння ворожих снарядів від будинку лишилися лише обгорілі стіни. Й ті не підлягають відновленню. Зносити все до фундаменту – такий висновок винесла комісія, що оцінювала рівень руйнувань помешкання», – йдеться в повідомленні.

За десять днів до початку повномасштабної війни Антоніна Волощук втратила чоловіка, а єдиний син має суттєві проблеми зі здоров’ям. «»Добробат» прийшов на поміч постраждалій родині, аби хоч трішки підтримати морально й допомогти з демонтажем залишків будинку», – зазначають волонтери.

Нагадаємо, минулого тижня добробатівці організували розбір завалів будинку соліста гурту «Друга Ріка» Валерія Харчишина в Гостомелі. 

Проєкт «Добробат» об’єднує майже 40 тисяч волонтерів із усіх регіонів України. Його заснували громадський діяч Віктор Андрусів і радник Міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов. 19 червня Ірпінський міський голова Олександр Маркушин підписав із ними меморандум про співпрацю.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300