DOMINET безкоштовно підключив до інтернету всі Пункти незламності та модульні містечка в Ірпені

78

Інтернет-провайдер DOMINET завершив безкоштовне підключення до стаціонарного інтернету з WI-FI всіх Пунктів незламності та модульних містечок в Ірпінській громаді. Про це повідомляють у компанії.

«Компанія DOMINET підключила 9 Пунктів Незламності в Ірпінській громаді: коворкінг в Ірпінській міській бібліотеці (вулиця Шевченка, 3А), дитсадок “Лісова пісня” (вулиця Ярославська, 7), котельня КП “Теплоенергопостач” (вулиця 9-та Лінія, 2а), НВО “Освіта” (Привокзальна площа, 5), сквер Мами (вулиця Мечникова, 188), «паспортний стіл» (вулиця Соборна, 2є), Ірпінська дитяча лікарня (вулиця Давидчука, 63ж), парк «Центральний» та трапезна ПЦУ (с. Михайлівка-Рубежівка, вулиця Церковна, 29)», — йдеться в повідомленні.

Також, як зазначається, інтернет-провайдер DOMINET підключив першу та другу черги модульного містечка “Дубки”, а на період проведення робіт з підключення Пунктів незламності DOMINET забезпечив їх роботу двома системами Starlink.

Нагадаємо, раніше інтернет-провайдер DOMINET підключив до інтернету міську систему оповіщення про тривогу. Одразу ж після деокупації Ірпеня компанія відновила свої мережі та першочергово підключила до інтернету обєкти критичної інфраструктури міста. Також компанія DOMINET забезпечила інтернетом «Залізне містечко», яке влітку облаштувала «Укрзалізниця» спільно з Ірпінською міськрадою для містян, що втратили житло.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300