Фахівці Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова проконсультували 60 мешканців Ірпінської громади

Photoeditorsdk Export (4)

Учора команда фахівців Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова під керівництвом головного лікаря Сергія Сіромахи оглянула та проконсультувала близько 60 мешканців Ірпінської громади. Про це повідомив журналістам ITV директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол.

Очільник лікарні підписав із директором Інституту ім. Амосова Василем Лазоришинцем Меморандум про співпрацю двох закладів, відповідно до якого лікарі Інституту й надалі консультуватимуть на базі Ірпінської ЦМЛ.

«Ми продовжуємо співпрацювати з провідними медичними закладами України і щиро вдячні висококваліфікованим лікарям, які з радістю погоджуються консультувати в Ірпені. Наступного тижня лікарі Інституту імені Амосова консультуватимуть дітей у дитячій поліклініці. Також приїдуть спеціалісти Інституту педіатрії, акушерства та гінекології імені Лук’янової та Інституту отоларингології імені професора Коломійченка. Точні дати і час ми ще повідомимо. Прошу мешканців Ірпінської громади слідкувати за оголошеннями», — зазначив Антон Довгопол.

Нагадаємо, 13 травня під час виїзного засідання Бюро Президії Національної академії медичних наук України, яке відбулося в Ірпені, було досягнуто домовленості про те, що мешканці Ірпінської громади безкоштовно отримуватимуть медичну допомогу у спеціалістів 36 інститутів НАМН.

25 травня  в Ірпені проводили прийом представники Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В. П. Комісаренка, 26 травня у стаціонарі в Бучі консультували фахівці Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300