Громадське формування «Ірпінська муніципальна варта» переобрало свій штаб і ревізійну комісію

Photoeditorsdk Export 2021 12 13t120213.938

Учасники громадського формування з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» переобрали склад свого штабу та ревізійної комісії. Такі рішення були ухвалені на загальних зборах формування, повідомляється на сторінці «Мунварти» у фейсбуці.

Начальником штабу одностайно переобрали Миколу Ковальчука, його заступником – Олексія Широкова, секретарем штабу – Романа Левенця. Ревізійну комісію було обрано в такому складі: голова – Дмитро Негреша, члени комісії – Анатолій Колєсніков і Андрій Котляр.

Учасники зборів заслухали звіт за підсумками роботи формування у 2021 році та прийняли зміни до статуту, пов’язані з реформою в системі правоохоронних органів і змінами в адміністративно-територіальному устрої. Оновлений статут буде погоджено з Головним управлінням Національної поліції в Київській області та з виконавчим комітетом Ірпінської міської ради.

Також було прийняте рішення про створення на базі комунального підприємства «Муніципальна варта» спеціалізованого загону сприяння Національній поліції. Командиром загону обрали Віктора Боєправа.

Членам «Ірпінської муніципальної варти», які безпосередньо задіяні в патрулюваннях, заходах із охорони громадського порядку, оформленні адмінматеріалів на правопорушників тощо вручили жетони з індивідуальними номерами.

Як зазначається в повідомленні, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, який був присутній на зборах, «відзначив ефективну роботу громадського формування, висловив вдячність його учасникам за вагомий внесок у безпеку на території громади та запевнив у подальшій всебічній підтримці формування зі сторони міської влади Ірпеня».

Нагадаємо, днями «Ірпінська муніципальна варта» разом із поліцією, в т. ч. спецпризначенцями, бійцями Національної гвардії та іншими громадськими безпековими формуваннями Бучанського району взяла участь у масштабних спільних заходах із охорони правопорядку в Приірпінні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

Сьогодні, 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

Сьогодні, 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

Сьогодні, 16:51

Детальніше
Припинено повноваження ірпінської депутатки Валентини Кравченко — партія "Нові Обличчя"

Сьогодні, 15:11

Детальніше
В Ірпінському відділі поліції запровадили систему Custody Records (відео)

Сьогодні, 14:29

Детальніше
В Ірпінському садочку "Лісова пісня" планують зробити капітальний ремонт

Сьогодні, 14:27

Детальніше
Сьогодні виконком Ірпінської міськради вніс зміни до складу одразу двох комісій

Сьогодні, 14:25

Детальніше
В ІЛІТі відбудеться день відкритих дверей

Сьогодні, 14:24

Детальніше
Всі новини
300x300