«Ірпінська муніципальна варта» взяла участь у масштабних заходах із охорони правопорядку в Приірпінні

Photoeditorsdk Export 2021 12 13t095819.791

Громадське формування «Ірпінська муніципальна варта» разом із поліцією, в т. ч. спецпризначенцями, бійцями Національної гвардії та іншими місцевими безпековими формуваннями Бучанського району взяло участь у масштабних спільних заходах із охорони правопорядку в Приірпінні. Про це повідомляється на сторінці «Мунварти» у фейсбуці.

Як зазначається, метою цих заходів було зниження криміногенної обстановки, дотримання громадського порядку та профілактика правопорушень.

Відпрацювання проводилося на території Ірпінської, Бучанської, Гостомельської та Коцюбинської громад. До нього були залучені громадські формування з Гостомеля, Білогородки й Вишневого. Для задіяного особового складу у відділі поліції в Ірпені був проведений інструктаж: визначено завдання й маршрути спільних і окремих патрулів, форми взаємодії, порядок обміну інформацією (зокрема, оперативною) тощо.

У повідомленні наголошується, що такі спільні відпрацювання є ефективними і необхідними й надалі вони проводитимуться систематично. Ініціатором таких заходів на Київщині виступає спілка «Громадська безпека +380», одним із засновників якої є «Ірпінська муніципальна варта».

Нагадаємо, члени громадського формування «Ірпінська муніципальна варта» впродовж місяця відпрацьовували навички стрілецької підготовки.

                                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300