Інспектори ірпінської «Муніципальної варти» вдосконалили навички надання першої домедичної допомоги

Photoeditorsdk Export 2021 07 06t141759.727

Інспектори ірпінської «Муніципальної варти» взяли участь у практичному тренінгу з надання першої допомоги при невікладних станах. Про це повідомляє сайт підприємства.

Навчання з симуляційним відпрацюванням проводили досвідчені сертифіковані тренери з надання першої допомоги, які працюють у тренінг-центрі «Aid Brothers». Учасники занять опановували техніку проведення серцево-легеневої реанімації, надання допомоги при удавленні, відновлення прохідності дихальних шляхів, переведення постраждалого в стабільне положення, вчилися правильно подавати заявку на лінію 103. Всі учасники тренінгу отримали сертифікати про підготовку з надання домедичної допомоги.

«Тренінг-центр «Aid Brothers» навчає надавати першу допомогу і рятувати життя до прибуття медиків, і вже тривалий час тісно співпрацює з ірпінською «Муніципальною вартою». Інспектори «Муніципальної варти» під час чергувань регулярно стають свідками нещасних випадків, різноманітних травм, епілептичних нападів, інсультів, випадків переохолодження або теплових ударів, втрат свідомості, наслідків передозування наркотичних засобів або надмірного вживання алкогольних напоїв тощо. Тому ми з радістю відгукнулись на запрошення «Aid Brothers» узяти участь у практичних заняттях із надання домедичної допомоги за навчальною програмою BLS (basic life support – базова підтримка життя) та підвищити кваліфікацію співробітників», – зазначається в повідомленні.

«Ми наполегливо рекомендуємо кожному брати участь у подібних навчаннях. Кваліфіковано надана невідкладна допомога в перші хвилини рятує життя! Але статистика каже, що навряд чи в цей момент поруч опиниться кваліфікований медичний працівник. Тому якомога більша кількість людей має володіти цими навичками. Проходити навчання слід регулярно – саме тренування породжує майстерність!» – додали в «Мунварті».

Нагадаємо, на початку минулого року Ірпінська міська рада розпочала співпрацю з тренінговим центром «Aid Brothers». У жовтні співробітники «Муніципальної варти» вже проходили навчання з домедичної допомоги.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300