Інвестиційна група «Molodist» відзвітувала про хід будівництва ЖК «Irpin City» (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 22t163837.451

У житловому комплексі «Irpin City», що будується в місті Ірпінь, активно продовжуються роботи. Зокрема, вже зведені монолітні каркаси перших двох поверхів секції №5 та відбулося залиття каркасу третього поверху секції №6. Триває цегляна кладка та внутрішні роботи в третьому будинку, здійснюється підготовка ділянок до спорудження наступних будинків житлового кварталу та невпинно завозяться матеріали. Про це повідомляє сайт Інвестиційної групи «Molodist».

Як зазначається в повідомленні, житловий комплекс «Irpin City» – це багатофункціональний проєкт Інвестиційної групи «Molodist», який передбачає будівництво 6 будинків комфорт-класу за концепцією «місто в місті», об’єднаних великим внутрішнім простором і власною інфраструктурою. Він розташований на в’їзді в Ірпінь по вулиці Університетській, в оточенні віковічних сосен.

В «Іrpin City» запроєктовані торговельно-офісний центр, дитячі ігрові зони та спортивні майданчики. Перші поверхи будинків відведені під торговельні об’єкти та сервіси. Внутрішня територія двору буде закрита від авто та сторонніх, а за безпеку відповідатиме професійна служба охорони та система відеоспостереження в режимі 24/7.

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні рішення та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – відзначається на сайті Інвестгрупи.

Про актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів можна дізнатися на сторінці ІГ «Molodist» у соцмережі «Instagram». 

Нагадаємо, раніше компанія «Molodist» відзвітувала про хід будівництва ЖК «Молодість» в Ірпені.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300