Ірпінчанка Ірина Коляденко здобула «бронзу» на чемпіонаті Європи з боротьби (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 02 15t114630.851

Ірпінчанка Ірина Коляденко стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з вільної боротьби серед жінок, який проходив у Римі. Про це повідомляє Асоціація спортивної боротьби України.

Ірина виступала у ваговій категорії 65 кг.

За інформацією Асоціації, в поєдинку за «бронзу» Коляденко «блискуче перемогла румунську борчиню» Крісту Інче. Ірпінчанка не дозволила суперниці набрати жодного балу: сутичка завершилася з результатом 8:0.

Перед тим Ірина з «сухим» рахунком перемогла представницю Туреччини та дещо поступилася болгарці.

З успішним виступом на першості континенту спортсменку привітав голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. «Щиро вітаю Ірину та її тренера Володимира Яременка з черговою перемогою, яка прославляє наш рідний Ірпінь!» – написав він на своїй сторінці в соцмережі.

У загальному заліку жіноча збірна України посіла на чемпіонаті друге місце.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Ірина Коляденко здобула перемогу в Кубку України. На початку листопада вона завоювала «бронзу» на чемпіонаті світу серед жінок до 23 років у Румунії, а у вересні – срібну медаль на світовій першості серед жінок, яка відбулася в Казахстані.

Влітку ірпінчанка стала чемпіонкою України серед жінок до 23 років та посіла друге місце на Міжнародному турнірі «Poland Open» у Варшаві.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300