Реклама

Ірпінчанка Ольга Лящук знову здобула титул найсильнішої жінки світу (фото, відео)

Ірпінчанка Ольга Лящук знову здобула титул найсильнішої жінки світу (фото, відео)

Ірпінчанка Ольга Лящук перемогла на світових змаганнях «SBD Official Strongman Games 2022» у місті Дейтона-Біч (штат Флорида, США) та знову здобула титул найсильнішої жінки планети.

«Завершилися чергові світові змагання «SBD Official Strongman Games 2022», на яких я посіла 1-е місце! І я знову найсильніша жінка світу!» – написала спортсменка на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона зазначила, що «це була справді шалена сутичка за головний приз». 

«Це були важкі змагання. Через ураган Ніколь, який зараз іде Флоридою, було складно відпочити після дороги й відновити сили, тому наприкінці першого дня змагань я була тільки в першій п’ятірці учасниць, хоч і з мінімальним відривом. Наступного дня мені вдалося вийти на друге місце перед фінальною вправою «Кулі Атласа», де я змогла показати найкращий час виконання та посісти перше місце. Хочу подякувати всім, хто мене підтримував, особливо моїм друзям і родичам із України. Віримо в Україну, віримо в перемогу», – цитує чемпіонку tribuna.com.

Ольга відзначила, що це вже шоста її перемога на чемпіонатах світу зі стронгспорту, починаючи з 2014 року, коли вона вперше виступила на світовій першості у фінському місті Котка.

«До речі, зі змагань «SBD Official Strongest Man» у мене вже є бронзовий і срібний призи з минулих років, і тепер із золотим я зібрала всю колекцію!» – зауважила стронгвумен. 

Вона також повідомила, що 16–17 грудня візьме участь у змаганнях «America’s Strongest Man and Woman» у Лас-Вегасі.

Нагадаємо, Ольга Лящук виборювала звання найсильнішої жінки планети у 2019 та 2020 роках. Рік тому вона посіла друге місце на турнірі «SBD Official Strongman Games», поступившись переможниці змагань лише одним балом.

У серпні ц. р. Ольга здобула срібло на турнірі «The Shaw Classic 2022» в американському місті Лавленд та перемогла на змаганнях «Clash 91’S» у м. Балтимор (США), встановивши новий світовий рекорд із перекидання мішка через перекладину.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!