Ірпінчанку, яка з діагнозом COVID-19 народила дитину, виписали з лікарні

Photoeditorsdk Export 2020 05 05t164651.911

Ірпінчанку, в якої вперше в Ірпені діагностували COVІD-19 і яка відразу після цього народила дитину, сьогодні виписали з інфекційного відділення центральної міської лікарні. Молоду маму привітав перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин та вручив їй подарунок — дитячий візок. Про це розповідається на його сторінці у фейсбуці.

«Історію мешканки Ірпеня Олени і її синочка Данилка, здається, знає вся країна. Олена, коли ще була вагітною, стала першою в Ірпені, у кого лабораторно підтвердили COVID-19. На щастя, вона народила здорового хлопчика, але через своє захворювання більше місяця не бачила його. Нарешті Олена повністю одужала і знову взяла на руки сина! Був дуже радий вітати щасливу маму, коли вона покидала інфекційне відділення ІЦМЛ. Нехай дитячий візочок, який ми подарували Олені і Данилкові від імені всієї громади міста, буде зручним, затишним і приносить їм задоволення від прогулянок Ірпенем! Міцного їм здоров’я і щоб більше ніколи не хворіли!» — написав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, за даними на сьогоднішній день, в Ірпінському регіоні одужали від коронавірусної хвороби 11 людей. Загалом виявлено 39 випадків захворювання: 22 — в Ірпені, по 7 — у Гостомелі й Коцюбинському та 3 — у Ворзелі.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300