Реклама

Ірпінець Олександр Пащинський представляв Україну на конгресі Міжнародної мотоциклетної федерації

Ірпінець Олександр Пащинський представляв Україну на конгресі Міжнародної мотоциклетної федерації

Член правління Федерації мотоспорту України, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський представляв Україну на світовому та європейському конгресі Міжнародної мотоциклетної федерації, який відбувся в Монако.  

«Дуже приємно представляти нашу країну серед 116 країн світу. 4 дні безперервної роботи: засідання, звіти голів комісій, графік змагань та обговорення на 2022 рік, презентація нових треків, змагань, безпека, екологія та ще безліч питань, що обговорювались на засіданнях. Голосування велось безпосередньо в онлайн-режимі на власному пристрої – це було новинкою для мене :). Спілкування з іншими федераціями, промоутерами, нові знайомства та планування 7 міжнародних змагань на 2022 рік – це робота ФМУ та розвиток мотоциклетного спорту в Україні», – розповів Пащинський на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, днями Олександр Пащинський повідомив, що на мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» в Бучі буде проведений четвертий етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів 2022 року


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!