Ірпінська «Муніципальна варта» взяла участь у спільному патрулюванні у Вишневому

Photoeditorsdk Export 2019 11 20t113647.010

У рамках місячника спільних заходів з охорони громадського порядку на території Київської області, в якому беруть участь громадські формування, муніципальні варти й поліція, ірпінська «Муніципальна варта» долучилася до патрулювання вулиць міста Вишневого. Про це повідомляється на її сайті.

«Зведені загони спільно патрулювали вулиці, реагували на розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами, складали протоколи про адміністративні правопорушення, перевіряли документи і проводили поверхневий огляд підозрілих осіб, а також брали участь у проведенні операції «Мігрант», основною метою якої є перевірка дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що місячник проходять за ініціативою ГС «Громадська безпека +380», членом і засновником якої є ірпінська «Муніципальна варта».

Автори публікації нагадують, що місячник стартував із проведення спільних заходів в Обухові й Борисполі та продовжився у Вишневому й Коцюбинському.

Як повідомлялося, протягом жовтня ц. р. інспектори «Муніципальної варти» провели в Ірпені 93 патрулювання (у т. ч. 45 – спільно з поліцією), належим чином відеагували на 1129 випадків розпивання алкогольних напоїв та появи людей у нетверезому стані в громадських місцях, а також нейтралізуали півсотні спроб дрібного хуліганства й 111 порушень громадського порядку.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300