Реклама

У жовтні кількість звернень до «Муніципальної варти» зменшилася майже вдвічі

Photoeditorsdk Export 2019 11 05t171149.271

Протягом жовтня кількість звернень містян до чергової частини ірпінської «Муніципальної варти» зменшилася порівняно з вереснем майже вдвічі із 957 до 526. Про це свідчать дані аналітичної довідки, опублікованої на сайті комунального підприємства.  

Головним чином, такі зміни в статистиці пов’язані з різким скороченням кількості звернень, які  стосуються електропостачання: у жовтні їх було 380, тоді як у вересні – 761. Водночас проблеми з електрикою, як і раніше, домінують.

18 звернень були пов’язані зі сферою благоустрою, 16 – із житлово-комунальними проблемами, 2 належали до компетенції «Ірпіньводоканалу».

Протягом місяця співробітники «Муніципальної варти» провели 93 патрулювання, у т. ч. 45 – спільно з поліцією.  

У жовтні «вартові» попередили 1129 випадків розпивання алкогольних напоїв та появи людей у нетверезому стані в громадських місцях (серед порушників було 26 неповнолітніх). Також було зупинено понад 2,5 тис. спроб куріння в заборонених місцях, попереджено і припинено півсотні випадків дрібного хуліганства, 111 порушень громадського порядку, 177 правопорушень у сфері благоустрою, 144 порушення правил утримання собак і котів, 19 порушень правил торгівлі.

Крім того, працівники «Муніципальної варти» надали допомогу 232 потерпілим і хворим та допомогли лікарям із супроводом 64 осіб, які перебували під дією алкоголю чи наркотиків.  

Нагадаємо, зараз ірпінська «Муніципальна варта» бере участь у місячнику спільних заходів громадських формувань, муніципальних варт і поліції з охорони громадського порядку на території Київської області.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама