Ірпінська Рада ветеранів АТО й Університет фіскальної служби домовилися про співпрацю

Photoeditorsdk Export 2021 02 15t212415.117

Ірпінська Рада ветеранів АТО та Університет державної фіскальної служби України найближчим часом підпишуть угоду про співпрацю. Такої домовленості було досягнуто під час сьогоднішньої зустрічі атовців із в. о. ректора Університету Антоном Монаєнком. Про це розповів Антон Головенко – випускник цього вишу, учасник бойових дій на Сході України, голова депутатської комісії Ірпінської міськради, до компетенції якої належать питання освіти та соціального захисту ветеранів.

«Домовились підготувати та вже найближчим часом підписати угоду про взаємодію між Університетом та Радою АТО. На що саме можуть розраховувати наші ветерани? Перш за все – це професійний супровід всіх ветеранів, які проявлять бажання вступити до Університету державної фіскальної служби України. З боку вишу ветерани та діти з родин загиблих отримають максимальне сприяння у можливості пільгового навчання. Також домовилися про можливість спортивної реабілітації на відповідних спортивних об’єктах Університету. Також планується відкрити на базі нашого ветеранського офісу прийом правників юридичної клініки Університету, щоб надавати юридичну допомогу всім ветеранам та родинам загиблих Героїв», – написав Антон Головенко на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що в планах керівника вишу – «відкрити спеціалізований податковий ліцей, який зможе готувати у тому числі й діток наших ветеранів та дітей загиблих до вступу до УДФСУ».

«Був приємно вражений відкритістю ректора та зацікавленістю співпрацювати в напрямку реабілітації та соціалізації наших ветеранів у мирному житті. Мені ця зустріч дуже сподобалась. Вона була продуктивна і по суті», – підкреслив депутат.

Ветерани подарували Антону Монаєнку прапор своєї організації, «який завжди нагадуватиме у стінах вишу про подвиг багатьох ірпінських Героїв».

Нагадаємо, 8 лютого Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та Антон Монаєнко підписали Меморандум про співпрацю між міською радою та Унівеситетом. У рамках цієї співпраці планується, зокрема, профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами в ірпінських школах, залучення фахівців і студентів вишу до безкоштовних юридичних консультацій в міському Центрі надання адміністративних послуг, ремонт спорткомплексу та гуртожитку Університету, облаштування студентського скверу на перетині вулиць Університетської та Садової.

Крім того, Ірпінська міськрада допомагає Університету ДФС налагодити співробітництво з Університетом Вісконсина – Мілуокі (США).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300