1

Ірпінська родина Седлярів дякує всім, хто відгукнувся на заклик допомогти хворій дитині

Photoeditorsdk Export (73)

Місяць тому Інформаційне агентство ITV у своєму проєкті «Допоможи конкретній людині» розповіло про 11-річного ірпінського хлопчика Іванка Седляра, який має важкий діагноз ДЦП, та закликало долучитися до збору коштів на його лікування. Цю ініціативу підтримав знаменитий український борець, багаторазовий чемпіон світу і Європи, срібний призер Олімпійських ігор, а нині — народний депутат України Жан Беленюк. 

На сьогоднішній день на лікування Іванка вдалося зібрати вже близько 15 тисяч гривень. На ці кошти батьки змогли придбати для хлопчика дуже потрібне йому масажне ліжко, оплатити курс реабілітації, заняття з логопедом і психологом.

Сьогодні дитина почувається значно краще і може виконувати рухи, які ще місяць тому були неможливими.

Батьки дуже радіють цим, хоч і невеликим, але важливим перемогам сина. Вони щиро дякують усім, хто відгукнувся та допоміг їхній родині.

«Найщиріші та найкращі побажання передайте всім людям, ініціаторам і команді проєкту «Допоможи конкретній людині». Ваше милосердя подарувало нашому синові можливість краще відчувати цей світ. Спасибі! Нехай усі ваші родини будуть здоровими, а діти щасливими та усміхненими», — передала слова вдячності доброчинцям мати Іванка Людмила Седляр.

Благодійну допомогу для хлопчика можна перераховувати на картку «Приватбанку» 5168 7574 0111 0152 (Седляр Людмила Іванівна).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300