Ірпінських педагогів вчать викладати новий інтегрований курс

Photoeditorsdk Export 2019 11 27t132222.521

На базі Ірпінського ліцею інноваційних технологій проводяться чотириденні виїзні курси для вчителів початкової школи, які забезпечують викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в перших-других класах. Про це повідомляє управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

«Згідно з Концепцією Нової української школи, з 2018/2019 навчального року в усіх школах України розпочато викладання інтегрованого курсу «Мистецтво». Для більшості вчителів цей напрям інтеграції є новим, маловідомим, адже традиційно напрямки мистецтва – музичного та образотворчого – викладалися в українській школі як автономні предмети. Курси спрямовані на те, щоб ознайомити вчителів із концептуальними засадами та змістом інтегрованого курсу «Мистецтво» в початковій школі, розкрити сучасні освітні технології», – зазначається в повідомленні.

Організацію та проведення виїзних курсів забезпечує Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів.

Нагадаємо, минулого тижня інститут проводив в Ірпені навчання педагогічних працівників, пов’язане з інклюзивною освітою в середніх школах. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300