Реклама

Ірпінських школярів почали безкоштовно возити на навчання ще на одному маршруті

Ірпінських школярів почали безкоштовно возити на навчання ще на одному маршруті

Відсьогодні ірпінських школярів і студентів коледжів почали безкоштовно підвозити на навчання ще на одному автобусному маршруті. Про це повідомили депутати міської ради Оксана Нечитайло та Антон Головенко.

Йдеться про автобус №392, який із 7:30 до 8:00 без оплати перевозить дітей від 11-ї лінії (військового госпіталю) до автостанції на вул. Авіаконструктора Антонова.  

«Спільними зусиллями досягнуто домовленості з перевізником у нашому місті! Вдячність Ірпінському міському голові Олександру Маркушину та депутату Ірпінської міської ради Антону Головенку за допомогу в організації! Спілкуючись з мешканцями, знаю, що маршрут потрібний. Вірю, що у складний соціальний період цей маршрут зніме питання транспортування діток до їхніх навчальних закладів у центрі міста чи до залізничного вокзалу», – написала на своїй сторінці у фейсбуці Оксана Нечитайло.

Як зауважив, у свою чергу, Антон Головенко, пільгові перевезення відбуваються за рахунок Ірпінського АТП 13250.

Нагадаємо, за сприяння міської влади з 25 січня це підприємство запустило три безкоштовні автобусні рейси для дітей з мікрорайону «Синергія» до школи №17. З 27 січня АТП також почало без оплати перевозити зранку школярів від автостанції до ліцею №3 на вул. Северинівській. Крім того, діти безкоштовно їдуть на навчання із 7:00 до 8:00 з боку Романівки і Стоянки автобусами №400 і №420.

                                                                                                                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!