Ірпінський школяр – стипендіат Президента України – став лауреатом міжнародного конкурсу

Photoeditorsdk Export 2019 12 18t102739.183

Учень Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 імені Заріфи Алієвої Дмитро Тарасьонок посів друге місце на престижному міжнародному конкурсі – конференції «Мележевські читання», що проводилася в гімназії №36 імені Івана Мележа в місті Гомель (Білорусь). Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області.

Школяр із Ірпеня представив у конкурсній номінації «Культурна спадщина» свою науково-дослідницьку роботу «Топоніми як джерело краєзнавчої інформації».

Міжнародні Мележевські читання щороку проходять у Гомельській гімназії №36, яку з Ірпінською школою №12 пов’язують побратимські стосунки.

Нагадаємо, Дмитро Тарасьонок виборов перше місце на Всеукраїнській олімпіаді з географії. У зв’язку з цим він протягом року отримуватиме стипендію Президента України. Наставник Дмитра – учитель географії Ірпінської школи №12 Олег Горовий здобув перемогу на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року» та став лауреатом (посів друге місце) на загальнонаціональному рівні. 

Олег Горовий і Дмитро Тарасьонок
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300