Ірпінська «Муніципальна варта» вивчає досвід вінницьких колег щодо контролю за водоймами (фото)

Photoeditorsdk Export 2021 06 30t124050.212

Керівник ірпінської «Муніципальної варти» Микола Ковальчук ознайомився з роботою відділу контролю за об’єктами водного фонду, який діє в складі «Муніципальної варти» Вінниці. Про це розповідається на сайті ірпінського комунального підприємства.

«Головною метою поїздки було переймання досвіду роботи вінницьких колег із питань благоустрою, нагляду за дотриманням вимог Водного кодексу України, взаємодії і спільної роботи місцевої «Муніципальної варти» з іншими структурами — Національною поліцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та природоохоронними органами. Для прикладу, в день візиту відбувся спільний захід «Муніципальної варти» Вінниці з фахівцями ДСНС України і працівниками ювенальної поліції з метою запобігання нещасним випадкам на воді. Зокрема, тренувалися рятувати потопаючих та надавати першу медичну допомогу й інформували місцевих жителів та відпочиваючих про вимоги правил безпеки під час відпочинку поблизу води», – зазначається в повідомленні.

У «Мунварті» розповіли, що вже три роки поспіль упродовж літнього сезону муніципальний патруль на потужному катері щодня здійснює патрулювання акваторією Південного Бугу в межах Вінниці: стежить за ситуацією на міських пляжах, чистотою прибережної смуги, дотриманням правил поведінки на воді водіями малих суден тощо. У рейдовій групі, крім працівників «Муніципальної варти», задіяні співробітники патрульної поліції та представники Державної служби морського і річкового транспорту.

Нагадаємо, навесні цього року кандидати на посади співробітників відділу контролю паркування управління безпеки Ірпінської міськради пройшли підготовку у Вінниці, де такий підрозділ успішно функціонує.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300