Ірпінські діти відпочили в таборі в Італії

Photoeditorsdk Export (4)

Упродовж 10 днів 22 дитини з Ірпеня відпочивали в таборі «SOS Children’s Villages International», який знаходиться в італійському місті Кальдонаццо. Про це інформує пресслужба Ірпінської міської ради.

Організували відпочинок громадські об’єднання «SOS Villaggi dei Bambini Italia», «SOS-Feriendorf Caldonazzo» та Культурна асоціація «Разом», яка об’єднує українців у регіоні Трентіно-Альто-Адідже, а також радниця Ірпінського міського голови, депутатка міськради Віолетта Дворнікова і президент Міжнародного благодійного фонду «Твоя доброта» Іван Степурін.

«Організатори подарували юним ірпінчанам незабутній відпочинок, наповнений приємними враженнями та цікавими зустрічами. Зокрема, дітки мали змогу особисто познайомитися з Генеральним консулом Австрії в Мілані Клеменсом Мантлом та його дружиною, а також із мером міста Кальдонаццо – Елізабеттою Вулф, яких запросили відвідати наш Ірпінь. Крім того, під час відпочинку відбулася зустріч з українською письменницею Анастасією Марсіз та Паоло Маганьотті — письменником, професором, президентом Європейскої ассоціації журналістів, автором більш ніж двадцяти книг – під час якої діти розповіли про усі страждання та жахіття, що коїлися в Ірпені під час окупації рф», – зазначає пресслужба.

Нагадаємо, з нагоди 31-ї річниці Незалежності України на головній площі італійського міста Тренто (столиці регіону Трентіно-Альто-Адідже) відбулася благодійна акція на підтримку України. У заході взяла участь група ірпінців, які збирали кошти на відновлення пошкоджених будинків у рідному місті.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300