Реклама

Ірпінські школярі перемогли в обласній олімпіаді з фізики

Photo 2024 02 15 12 58 01 (2)

Ліцеїст Ірпінського ліцею інноваційних технологій Микита Колесніченко зайняв перше місце в олімпіаді Київської області з фізики, а ліцеїстка ІЛІТ Ганна дрозд зайняла третє місце.

Photo 2024 02 15 12 58 02 (2)

“Мені приємно, що створення Ірпінського ліцею інноваційних технологій у 2017 році було моєю ініціативою на посаді Ірпінського міського голови. Ми тоді задумали створення унікального освітнього закладу у межах всієї України. Сьогодні ліцеїсти своїми знаннями, а вчителі високим рівнем підготовки підтверджують, що інвестиції в освіту та науку – це інвестиції у майбутнє. Дякую вчительці фізики ІЛІТ Наталі Дмитренко за підготовку учнів до обласної олімпіади. Висловлюю вдячність всій учнівській та вчительській спільноті і, зокрема, директорці ІЛІТ за успішний розвиток ліцею – він є освітянською гордістю Ірпінської громади”, — повідомив співзасновник Фонду відновлення Ірпеня, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк.

Photo 2024 02 15 12 58 03 (2)

Ірпінський ліцей інноваційних технологій засновано 2017 року за ініціативи Ірпінського міського голови 2014-2018 років Володимира Карплюка для поглибленого вивчення учнями 7-11 класів біології, хімії, фізики, ІТ-технологій, робототехніки, математики та біохімії. В ліцеї працює система додаткових занять-інтенсивів, що сприяють розкриттю наукового потенціалу та нахилів до відкриттів, розвиток творчих здібностей при вивченні точних наук. Ліцеїстів цілеспрямовано готують вже з 7 класу до вступу в кращі університети України та світу.

ІЛІТ другий рік поспіль займає перше в Ірпені місце за рівнем підготовки до олімпіад серед закладів освіти ірпінської громади. За підсумками національного мультимедійного тесту 2023 інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» ІЛІТ увійшов до ТОП-100 шкіл Київщини, зайнявши 47 місце.

У січні 2024 року ІЛІТ першим на Київщині запровадив курс з вивчення штучного інтелекту, який зможуть пройти як освітяни, так і інші громадяни.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама