Ірпінські школярі здобули високі місця на обласному етапі «космічного» конкурсу

328599163 644319357453571 6748803765445498666 N

У січні відбувся обласний етап Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». У пісумку – троє ірпінських школярів здобули високі призові місця. Інформує Управління освіти та науки ІМР.

У номінації «Музичне мистецтво» перше місце у молодшій віковій категорії із піснею «Космічні козаки» виборола 12-річна Надія Махнівська – вихованка гуртка «Вокальне мистецтво «Щасливі діти» Ірпінського центру позашкільної освіти.

Ще одне перше місце у номінації «Музичне мистецтво» для Ірпінської громади у старшій віковій категорії здобув 13-річний Тимур Виноградов. Вихованець гуртка «Веселка» Ірпінського центру позашкільної освіти презентував пісню «Космічні фантазії».

А також третє почесне місце у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» у старшій віковій категорії посіла учениця 10 класу Ірпінського ліцею № 3 Аріна Орел. На конкурсі вона розробила авторську гру «Космічні пригоди».

Загалом цього року на конкурс було подано 290 робіт учнів та вихованців закладів позашкільної та загальної середньої освіти Київщини.

Нагадаємо, двоє учнів Ірпінського ліцею інноваційних технологій стали кращими знавцями інформатики на Київщині за результатами обласної олімпіади. Ще двоє учнів цього закладу посіли треті місця.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300