Ірпінський ліцей інноваційних технологій відновлює співпрацю з Малою академією наук України

Photoeditorsdk Export 2021 11 19t112043.656

Уже найближчим часом навчально-виховне об’єднання «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук» відновить активну та постійну співпрацю з Національним центром «Мала академія наук України». Про це за результатами зустрічі з керівником МАН Оксеном Лісовим повідомила заступниця директора ліцею Марія Гостін.

«Обговорили подальшу співпрацю та можливості, які допоможуть нашим ліцеїстам пізнати світ науки. Згодом розкажу детальніше, а поки ми плануємо подорож ліцеїстів ІЛІТу на виставку Європейського центру ядерних досліджень «Прискорюй науку». Нетерпляче чекаємо на можливість відвідати інтерактивний тунель Великого адронного колайдера. Переконана, що вже найближчим часом ІЛІТ відновить активну та постійну співпрацю з Малою академією наук», – зазначила Марія Гостін на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, Марія Гостін була призначена на посаду заступниці директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій на початку жовтня ц. р. Вона відповідає за інноваційний розвиток освітнього закладу та зв’язки з громадськістю.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300