Карплюк передасть інформацію про порушення виборчого законодавства на 95-му окрузі до ОБСЄ

ОБСЄ

Кандидат у народні депутати України, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк зустрівся зі спостерігачами Місії спостереження за виборами ОБСЄ (OSCE) Каті Хьотгер (Німеччина) та Пітером Девісом (Великобританія) та розповів їм про перебіг виборчої кампанії на 95-му окрузі.

«Розповів про перебіг виборчої кампанії по 95 округу довгостроковим спостерігачам Місії спостереження за виборами ОБСЄ (OSCE) Каті Хьотгер (Німеччина) та Пітеру Девісу (Великобританія). Користуючись нагодою, поділився досвідом розвитку Ірпеня. Наш штаб планує додатково передати міжнародним спостерігачам аналітику щодо порушення виборчого законодавства моїми опонентами», — написав політик у своєму фейсбуці.

Раніше повідомлялося, що ЦВК та Шостий апеляційний адміністративний суд заборонив технічним кандидатам з прізвищем Карплюк брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради України.

Як відомо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк є кандидатом у народні депутати України по 95-му виборчому округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300