Карплюк закликав не вірити фейкам про «домашній арешт» сусідів жінки, в якої підозрюють коронавірус

90952404 1499048040273918 4566043946433642496 N

Голова Інвестиційної ради Ірпеня, член оперативного штабу протидії поширенню COVID-19 Володимир Карплюк закликав не довіряти фейкам про повну ізоляцію мешканців будинку, де живе жінка, в якої підозрюють коронавірусну хворобу. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

«Весь антивірусний штаб Ірпеня в зборі біля будинку, де проживала жінка, яку підозрюють на коронавірусну хворобу. Проводиться дезінфекція силами комунальних служб міста. Муніципальна варта поєднала зусилля з поліцією та ДСНС і оповістили жителів будинку про дезінфекційні заходи. Наші волонтери готові надавати допомогу, передавати продукти та ліки і засоби першої необхідності», — зазначив Володимир Карплюк.

Він наголосив, що «після дезінфекції жителі будинку зможуть заходити-виходити у звичному форматі та режимі».

«Окремо звертаюся до редакторів ЗМІ. В Ірпені живе Михайлина Скорик-Шкарівська — вона розповсюджує фейки про Ірпінь і, зокрема, про те, що жителі цього будинку будуть замкнені в ньому 14 днів. Прохання не довіряти цьому джерелу інформації — пані Михайлина є чорною піарницею, нашим політичним опонентом і використовує людську біду для власного піару та нашої дискредитації», — зауважив голова Інвестради.

«Мийте руки, і від інформаційних вірусів теж», — додав він.

Раніше перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин повідомив про те, що комунальні служби проводять дезінфекцію та інформування жителів будинку.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про першу підозру на COVID-19 в Ірпені. ПЛР-аналіз вагітної жінки показав позитивний результат. Остаточний діагноз буде встановлено після повторного аналізу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300