Кашкайш виділить на відбудову дитсадка в Ірпені 500 тисяч євро й допоможе відремонтувати житловий будинок

Photoeditorsdk Export (1)

Португальське місто Кашкайш, яке стало побратимом Ірпеня, виділить на реконструкцію одного з пошкоджених рашистами ірпінських дитсадків 500 тисяч євро. Крім того, одне з підприємств Кашкайшу запропонувало свою допомогу у відновленні даху багатоквартирного будинку в Ірпені. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

«Все це стало можливим завдяки проведеним зустрічам і перемовинам. Ми привезли до Кашкайшу розроблені Інвестиційною радою міста презентації зруйнованих соціальних об’єктів та житлового фонду Ірпеня і отримали суттєву підтримку», – зазначив він.

«Плануємо, що у вересні міський голова Кашкайшу Карлуш Каррейраш та представники португальського бізнесу приїдуть до нас у гості, щоб обговорити залучення ще більше їхньої допомоги у відновлення Ірпеня. Дякуємо нашим португальським друзям за підтримку, яку ми бачимо і відчуваємо!» – додав Карплюк.

Нагадаємо, вчора Ірпінський міський голова Олександр Маркушин і Карлуш Керрейраш підписали угоду про партнерство двох міст.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300