Керівники Ірпеня разом з мешканцями планують подальші ремонти доріг в місті

План доріг2

В Ірпені продовжують ремонтувати дороги. Перший заступник Ірпінської міської ради Олександр Маркушин з представниками виконкому, місцевими депутатами та лідером команди «Нові обличчя» Володимиром Карплюком проводять робочі зустрічі з мешканцями міста для планування подальших ремонтів доріг та облаштування вулиць в місті.

Про це Олександр Маркушин повідомив у себе на фейсбуці.

«Продовжуємо ремонтувати дороги і облаштовувати тротуари у нашому місті. Почалися роботи по вул. Варшавська від 6-ї лінії до вул. Лесі Українки. Поруч готуємо ділянку під асфальтування — від Натана Рибака до 6-ї лінії. Крім того, в рамках ремонту вулиці буде вирішено проблему великої калюжі, яка під час сильних дощів збирається біля буд. 56 і яка роками турбує людей. Про це говорили сьогодні із самого ранку з місцевими мешканцями», — повідомив він та зауважив, що кошторис на ці роботи поданий на розгляд депутатської бюджетної комісії.

Також Олександр Маркушин розказав, що він, депутат Петро Король та лідер команди «Нові обличчя» Володимир Карплюк обговорили благоустрій вулиці Пушкінської.

«Разом з Володимиром Карплюком та депутатом округу зустрілись з мешканцями будинків по вулиці Пушкінська 60-П, 62-Б, 60-Л, 60-Н. Обговорювали проект асфальтування дороги, будівництво тротуарів та вуличне освітлення. При обговоренні врахували всі побажання та пропозиції мешканців», — написав він та подякував за активність та небайдужість кожному учаснику зустрічів.

Як відомо, в Ірпені за останні чотири роки заасфальтовано понад 50 вулиць міста. Збудовано стратегічно важливу дорогу, що з’єднала центральну частину Ірпеня з мікрорайоном Стоянка і реконструйовано дорогу по вул. Підгірна – альтернативу залізничному переїзду, що з’єднує дві частини міста.

Раніше повідомлялися ділянки вулиць, де в Ірпені цього року буде зроблено капітальний ремонт доріг.

Як контролюють ремонти доріг в Ірпені – в сюжеті ITV.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300