Компанія «MAFIA» поставлятиме безкоштовні обіди лікарям ірпінської інфекційки

Photoeditorsdk Export 2020 04 23t150108.392

Мережа ресторанів «MAFIA» почала поставляти безкоштовні гарячі обіди персоналу інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні. Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

«Радію за наших лікарів, які зараз перебувають на передовій, і щиро дякую керівництву компанії за таку свідому громадянську позицію! Ще 24 березня мережа ресторанів «MAFIA» почала доставляти безкоштовні обіди медикам в сім лікарень Харкова, Дніпра та Києва. Зараз до цього переліку додалася і наша лікарня. Ще раз велике спасибі!» — написав Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Як повідомляють у компанії, від початку благодійної акції українським медикам було доставлено вже понад 4700 обідів.

«Сьогодні роботу наших лікарів з хворими на COVID-19 ми прирівнюємо до перебування на лінії фронту. Ми добре розуміємо, що від того, як зараз спрацюють наші медики, залежить майбутнє всіх українців і майбутнє компанії зокрема. Тому такий вияв соціальної відповідальності — це те найменше, що ми можемо зробити, щоб їм допомогти», — розповіла журналістам ITV операційний директор компанії «MAFIA» Світлана Тімченко.

Долучитися до благодійної акції компанії «MAFIA» може кожен охочий. Для цього потрібно зайти на офіційний сайт мережі та перерахувати на обіди медикам невелику суму.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня повністю оновлене інфекційне відділення Ірпінської центральної лікарні прийняло першого хворого на COVID-19. Зараз у відділенні вже четверо пацієнтів із підтвердженим діагнозом.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300