Реклама

Комунальники Київщини виїхали на допомогу до Херсонської області

Комунальники Київщини виїхали на допомогу до Херсонської області

60 комунальників із різних районів Київської області виїхали до Херсонщини, щоб допомогти у ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС. З собою вони везуть необхідне спорядження та машини. Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

У постраждалих після підриву ГЕС населених пунктах фахівці з Київщини будуть відновлювати електромережі, розчищати території, збирати та вивозити сміття, ремонтувати каналізаційні мережі. 

«Київщина як регіон, який постраждав внаслідок агресії росіян, знає, наскільки важлива будь-яка допомога. Спільно з іншими регіонами робитимемо все, що від нас залежить, щоб мешканці Херсонщини повернулися до нормального життя», — наголосив Руслан Кравченко.

Також очільник КОВА нагадав, що мешканці Херсонщини можуть звернутися, щоб отримати місце для тимчасового проживання у модульних містечках Київщини. Для них виділили 3 000 місць. Звертатися щодо розселення можна за телефоном: (099) 510 72 12.

Нагадаємо, в Ірпені гуманітарну допомогу для мешканців Херсонщині збирають в Ірпінському територіальному центрі соціального обслуговування за адресою: вулиця Тургенівська,15. Він працює з 6:00 до 23:00. Дізнатись, що насамперед потрібно людям можна за телефоном: +380932112037 (Діана Бондар, керівниця центру).

Варто зазначити, що після трагедії ірпінці зібрали понад десять тонн гуманітарної допомоги за один день, яку згодом працівники центру доставили у Херсон.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!