Користуватися громадським транспортом на Київщині можуть пасажири, щеплені одною дозою вакцини – КОДА

Photoeditorsdk Export 2021 11 17t123406.926

Користуватись автобусами, маршрутками й електричками, які курсують територією Київщини та сполучають область із столицею, дозволяється особам, які ще не встигли пройти повний курс вакцинації, але вже отримали одну дозу вакцини. Про це повідомила директорка департаменту охорони здоров’я Київської облдержадміністрації Олена Єфіменко, інформує пресслужба КОДА.

«Із минулої суботи на Київщині почали діяти посилені обмежувальні заходи в усіх видах громадського транспорту. Підкреслю, що люди, які зробили одне щеплення і мають жовтий COVID-сертифікат, користуватись ним можуть також», – пояснила Єфіменко.

Пресслужба зауважує, що обмеження будуть діяти до того моменту, поки обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій не винесе окремого рішення про їх скасування.

Як повідомлялося, з 13 листопада громадським транспортом у Київській області можуть користуватися лише ті пасажири, які мають при собі сертифікат про вакцинацію, негативний результат тесту на коронавірус, отриманий не пізніше ніж за 72 години до дня поїздки, або довідку про одужання від COVID-19, чинність якої підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка «Дія». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300