Коцюбинська ОТГ впорається зі своїми проблемами – Сергій Даніш

Photoeditorsdk Export (32)

Окрема Коцюбинська територіальна громада зможе розвиватися самостійно, упевнений в. о. селищного голови Сергій Даніш. Про це він сказав в інтерв’ю «Информатору».

«У світовій і європейській практиці маленькі населені пункти самі собою ефективно управляють. Упевнений, що ми теж впораємося», – зазначив Даніш, відповідаючи на запитання, чи зможе  бюджет Коцюбинского «сам впоратися з проблемами селища».

Він наголосив, що Коцюбинське вже зараз активно розвивається. «У цьому році ми відкриваємо новий дитячий садок, а також робимо проєкт нової молодшої школи. У 2021 році ми побудуємо ще один дошкільний заклад і почнемо будівництво школи. Є ще один дитячий садок на території ЖК «Атлант», сьогодні ми чекаємо його добудови й передачі в управління селища. Ми готові його утримувати і зробити комунальним. За рік роботи нашої команди у нас уже відремонтована велика частина доріг, для зручності жителів відкрито Центр надання адміністративних послуг і багато іншого. На майбутнє планів безліч», – розповів в. о. селищного голови.

Він відзначив, що сьогодні Коцюбинське отримує партнерську підтримку від громади Ірпеня: «Я щодня звертаюся до першого заступника мера Ірпеня Олександра Маркушина й депутатів Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя» з проблемами нашого селища. У нас склалася співпраця; впевнений, вона збережеться, коли Коцюбинське вже стане окремою ОТГ».

Раніше в ефірі телеканалу «UA: Київ» Сергій Даніш спростував твердження лобістів приєднання  Коцюбинського до Києва про нібито «неспроможність» селища жити й розвиватися зі своїм бюджетом. За його словами, Коцюбинське є самодостатнім і його бюджет зможе задовольняти потреби та розвиток окремої територіальної громади.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

 Ірпіньська громада вшанувала пам'ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 12:40

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
Всі новини
300x300