Коцюбинська громада закликала Президента, депутатів і посадовців зупинити зазіхання Києва на землі селища

84353486 2681208285499010 1705634515147292672 O 1024x683

Коцюбинська громада надіслала найвищим посадовим особам України, парламентарям, керівникам органів влади Київщини й Бучанського району та депутатам Київської облради звернення з проханням зупинити рейдерські дії столичної влади та київських забудовників щодо території Коцюбинського. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці селищний голова Сергій Даніш.

«Питання меж Коцюбинського зараз обговорюється на найвищому державному рівні. І для нашої громади це надважливий процес. Із проханням втрутитися у ситуацію, коли у нас фактично рейдерським чином забирають нашу землю і наші податки, коли у нас нахабно крадуть можливість успішно розвиватися і пробують «ламати через коліно» в інтересах великого столичного будівельного бізнесу, ми офіційно звернулися до Президента Володимира Зеленського та в його Офіс, до голови Верховної Ради Руслана Стефанчука та до голів усіх фракцій, до ряду народних депутатів, до керівництва Київської облдержадміністрації, Бучанської РДА, Бучанської райради та до усіх особисто депутатів Київської обласної ради. І це звернення підписали сотні мешканців Коцюбинського, яким не байдужа доля рідного селища!» – розповів селищний голова.

У зверненні коцюбинчани, зокрема, закликали главу держави, посадовців і депутатів не допустити політичного тиску на депутатський корпус Бучанської районної та Коцюбинської селищної рад щодо зміни меж селища, а також тиску на депутатів Київської облради щодо внесення змін до Схеми планування території області.  

Селищний голова повідомив, що з Офісу Президента вже надійшла відповідь «щодо скерування звернення до Кабінету Міністрів України для подальшого опрацювання та вжиття відповідних заходів».

«Я, як голова Коцюбинської громади, дуже хочу, щоб до СПРАВЕДЛИВОГО ТА ЗАКОННОГО вирішення цього питання активно долучилися всі, хто під час виборів обіцяв своїм виборцям відстоювати інтереси громад і звичайних людей, а не олігархів. І в першу чергу депутати Київської обласної ради, які досі балансують між можливістю працювати на благо громад Київщини та бажанням отримати якусь особисту вигоду при підтримці київських питань. Щиро сподіваюся на мудре і виважене рішення, за яке їм не буде соромно дивитися мешканцям області в очі», – наголосив Сергій Даніш.

Нагадаємо, раніше очільник Коцюбинського повідомив, що лобісти інтересів столичних забудовників намагаються знову винести на найближчу сесію Київської облради питання про внесення змін до Схеми планування території області та заявив, що будь-яке рішення щодо коригування Схеми буде незаконним.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
Всі новини
300x300