Мер Ірпеня і депутатка міськради обговорили з мешканцями приватного сектору проблеми, пов’язані з відновленням помешкань

Photoeditorsdk Export

Мер Ірпеня Олександр Маркушин і депутатка міськради Оксана Нечитайло обговорили з жителями приватних будинків по вулицях Гостомельське шосе й Багірова проблеми, пов’язані з відновленням чи демонтажем помешкань. Зустріч відбулася вчора ввечері. Про це Нечитайло повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

«Тісним родинним сусідським колом мешканців приватного сектору вулиць Гостомельське шосе та Багірова сьогодні спілкувалися з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним. Вулиця Багірова є найбільш пошкодженою вулицею у Київській області після військового вторгнення згідно з даними «Forbes». Тому і питання жителів та проблеми різні: хтось здійснив уже самостійно поточні роботи та чекає компенсацій, комусь потрібні будівельні матеріали для реконструкції та зимування, комусь – демонтаж зруйнованого будинку», – зазначила депутатка.

«Більше всього радує той факт, що, незважаючи на продовження війни, наш міський голова та управлінська команда активно рухає відбудову та має бачення проєкту відновлення і цих вулиць приватної забудови», – додала Оксана Нечитайло.

Нагадаємо, на зустрічі Олександра Маркушина з мешканцями пошкодженого таунхаусу на вул. Вишневій було вирішено провести додаткове інструментальне дослідження будинку для ухвалення остаточного рішення про можливість його реконструкції чи необхідність демонтажу.


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  актуальні новини Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300