На дистанційне навчання перейшли 111 шкіл Київської області

Shkolniki Onlajn

Через випадки захворювання на COVID-19, грип та ГРВІ рішеннями територіальних комісій техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на дистанційне навчання переведено 111 закладів загальної середньої освіти Київської області. Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомила директорка Департаменту охорони здоров‘я облдержадміністрації Олена Єфіменко.

Зокрема, на онлайн-навчання на сьогодні перейшли 13 освітніх закладів Приірпіння (10 шкіл і ліцеїв Ірпінської громади й 3 школи Гостомельської), а також 36 шкіл Білоцерківської, 20 Таращанської, 15 – Баришівської, 10 Димерської, по 3 – Рокитнянської й Переяславської, по 1 – Богуславської, Березанської, Вишнівської, Миронівської, Немішаївської, Обухівської, Сквирської та Узинської громад.

Крім того, на дистанційне навчання переведено ще 180 класів (4676 учнів) у 65-ти закладах загальної середньої освіти.

За даними Олени Єфіменко, протягом минулої доби коронавірусну хворобу було підтверджено у 28 учнів і 58 вчителів Київщини. Всього на лікуванні перебувають 378 учнів і 522 педагоги.

Нагадаємо, згідно з рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, ірпінські школи й ліцеї перейшли на дистанційне навчання з 17 березня по 5 квітня. Міський голова Олександр Маркушин закликав жителів громади з розумінням поставитися до посилення карантинних заходів.

                                                                           
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300