На концерті під час акції «Кава разом із Шевченком» в Ірпені виступлять відомі артисти

158642575 1861391097369426 3228387890577845751 O

У концерті, який відбудеться завтра на центральній площі Ірпеня під час акції «Кава разом із Шевченком», візьмуть участь відомі музичні виконавці й автори пісень – заслужений артист України Іван Пилипець, фронтмен гурту «Galickiy» Олександр Галицький і учасник реп-дуету «Апокриф» Міха Невідомський. Також виступлять вихованці школи мистецтв, студенти місцевих коледжів і школярі. Про це повідомила керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«Друзі! Завтра, у День Соборності України, запрошую вас на урочисте зібрання та неофіційне спілкування за чашкою кави, яке відбуватиметься під час акції «Кава разом із Шевченком». Для вас також відбудеться вуличний концерт від вихованців Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського, загальноосвітніх закладів міста, студентів Ірпінського державного коледжу економіки та права та Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Особливими гостями концерту будуть Іван Пилипець, Міха Невідомський та Олександр Галицький!» – розповіла Євгенія Антонюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона нагадала, що акція «Кава разом із Шевченком» розпочнеться об 11:00.

Раніше приєднатися до цієї акції запросили ірпінців її ініціатори – депутати міськради від партії «Нові Обличчя» Олександр Пащинський та Антон Головенко. Вони, зокрема, нагадали про історію цього починання.

«Акція «Кава разом із Шевченком» була вперше проведена у 2018 році. Тоді мешканка Ірпеня на своїй сторінці у «Фейсбук» закликала людей навчитися слухати і чути одне одного, намагатися всі питання вирішувати, не конфліктуючи, а спільно обговорюючи їх, наприклад, за кавою. Цю думку підхопили представники багатьох громадських спільнот Ірпеня», – відзначив Олександр Пащинський.

«Пам’ятаєте наш перший захід «Кава разом з Шевченком»? Ну а як не пам’ятати, коли все місто бурлило. Одні від гарного настрою, а інші – від заздрощів. )) Захід підтримала вся команда «Нові Обличчя» – Володимир Карплюк, Олександр Маркушин, депутати. Ми веселились, знайомились, танцювали і пили смачну каву біля нашого найкрасивішого пам’ятника!» – розповів Антон Головенко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300