На Київщині та в столиці — 9 нових випадків COVID-19

2469268

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10 годину ранку 25 березня в Україні — 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 — летальні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків, зокрема 7 — у Київській області та 2 — в місті Києві. Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я.

Усього на Київщині виявлено 22 випадки коронавірусної хвороби, у столиці — 31.

Перші факти інфікування за останню добу зафіксували у Волинській, Одеській, Луганській (по одному) та в Запорізькій (два) областях.

Статистика в інших регіонах:

  • Чернівецька область — 38 випадків (1 летальний), 13 виявлено протягом останньої доби;
  • Івано-Франківська область — 5 випадків (1 летальний);
  • Тернопільська область — 4 випадки (1 летальний), 2 виявлено протягом останньої доби;
  • Житомирська область — 2 випадки (1 летальний);
  • Дніпропетровська і Львівська області — по 2 випадки;
  • Черкаська і Донецька області — по 1 випадку.

«Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 25 березня до Центру надійшло 185 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 941 повідомлення про підозру на коронавірус», — зазначає МОЗ.

Нагадаємо, вчора стало відомо про першу підозру на COVID-19 в Ірпені. ПЛР-аналіз зразка біоматеріалу вагітної жінки показав позитивний результат. Як повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, сьогодні о 03.00 жінка, яку госпіталізували в Білій Церкві, народила хлопчика. За словами Маркушина, «стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше; стан дитини теж задовільний». Протягом 14 днів новонароджений перебуватиме в умовах карантинного нагляду.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300