На найближчій сесії Ірпінської міськради голосуватимуть за виділення землі 24 ветеранам АТО

Photoeditorsdk Export 2021 09 24t140651.433

На найближчій сесії Ірпінської міської ради розглядатиметься питання про виділення земельних ділянок 24 ветеранам війни на Сході України. Ветерани запрошені на сесійне засідання з документами, які підтверджують їхнє право на отримання цих ділянок. Про це після зустрічі з атовцями повідомив голова профільної депутатської комісії міськради Антон Головенко.

«Разом із міським головою Олександром Маркушиним і депутатом Романом Погорілим проводимо зустріч з ветеранами нашого міста, які згідно з чергою на найближчій сесії повинні отримати 24 земельні ділянки. Для того, щоб не було маніпуляцій, було запропоновано всім ветеранам прийти особисто на сесію і за потреби показати документи, згідно з якими вони стояли в черзі. Це полегшить роботу і міському голові, і депутатам при голосуванні. Черга рухається! І це головне», – зазначив Головенко на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, про підготовку проєкту рішення Ірпінської міськради щодо виділення 24 учасникам АТО (ООС) земельних ділянок у кінці серпня повідомив міський голова Олександр Маркушин. За його словами, ділянки, розташовані в Михайлівці-Рубежівці, отримають інваліди війни, які є жителями Ірпінської громади. 

На сьогодні учасники АТО з Ірпеня та родини загиблих уже отримали 270 земельних ділянок і 52 квартири.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300