На новій набережній у Вишневому запустили фонтан висотою у 16 метрів. Фото+Відео

Вишневе кавер1

Команда «Нові обличчя» на чолі зі своїм лідером, кандидатом у народні депутати України Володимиром Карплюком провели реконструкцію набережної біля озера в центрі Вишневого. Це перша по-сучасному упорядкована пляжна зона, яка з’явилася в місті. Її було відкрито у минулу п’ятницю, 21 червня.

На своїй сторінці у Facebook Володимир Карплюк, який ініціював очищення озера та облаштування набережної у Вишневому, подякував громаді Вишневого за високу оцінку роботи його команди.

«Наприкінці минулого тижня ми разом з командою «Нові обличчя» відкрили оновлену набережну біля озера у середмісті Вишневого. На відкриття прийшло багато гостей, які створили тут по-справжньому святковий настрій. Ми отримали дуже багато позитивних відгуків від людей. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи! Сподіваємося, що мешканці міста будуть берегти оновлену набережну для себе та своїх дітей», — зазначив Карплюк.

Очищення озера та роботи з благоустрою прибережної території тривали три тижні. За цей час з водойми було вивезено понад 600 тон мулу та запущено фонтан висотою у 16 метрів, проведено повний благоустрій зеленої зони та прибережних схилів, висаджено більше 50 молодих дерев. Біля озера встановлено освітлення, облаштовані алеї для прогулянок та затишна зона барбекю, розміщені лавочки, лежаки, гамаки та цікаві декоративні елементи.

Оновлену набережну у Вишневому можна проглянути у відеоролику.

Нагадуємо, цього року планується завершити оновлення набережної в Ірпені.

Нещодавно Володимир Карплюк та команда «Нові обличя» облаштували сквер у Боярці.

Як відомо, лідер «Нових облич» Володимир Карплюк є кандидатом у народні депутати України по 95-му виборчому округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300