На вул. Чехова в Ірпені почали перекладати каналізаційний колектор

Photoeditorsdk Export (93)

На вул. Чехова в Ірпені (Київщина) почалася заміна каналізаційного колектора, після якої відбудеться капітальний ремонт вулиці. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові обличчя» Максим Плешко.

Роботи ведуться від перехрестя вул. Чехова з вул. Виговського — у напрямку вул. Лермонтова.

Як відзначив депутат, «саме через потребу перекладання каналізаційного колектора ця вулиця не була нормальним чином реконструйована й асфальтована за останні роки».

За словами Максима Плешка, на сьогодні частину колектора вже замінили, і далі «гілка піде вгору до кінця вулиці Чехова — до повороту на ЖК «Алфавіт».

«Одразу після перекладання колектора почнеться капітальний ремонт вулиці, будуть зроблені нормальні тротуари, парковки і все, що має бути. Хочу подякувати за це Олександру Маркушину (перший заступник міського голови — ред.), який безпосередньо сам контролює цей процес. Будемо надіятися, що цей шмат вулиці Чехова буде до осені реконструйований», — сказав Максим Плешко.   

Нагадаємо, зараз на вул. Полтавській в Ірпені прокладають тротуар. У червні реконструювали тротуар на вул. Покровській та ділянку вул. Авіаконструктора Антонова в районі залізничного переїзду.

Також нагадаємо, що на вул. Чехова зводять найбільшу в регіоні станцію очищення і знезалізнення води.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300