Начальник УЖКГ «Ірпінь» написав заяву про звільнення

Photo 2023 02 07 08 03 43

Начальник комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» Сергій Скрипник написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Протягом останнього тижня очолюване мною підприємство потрапило до двох неприємних історій – із закупівлею солі для посипки міських доріг та через бронювання номерів у готелі в місті Яремче для участі представників підприємства у конференції-семінарі з питань ЖКГ, проте жодної копійки бюджетних коштів не витрачено… Сьогодні я мав робочу зустріч з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним і написав на його розгляд заяву про своє звільнення», — зазначив Скрипник.

За його словами, на підприємстві зараз проводиться службове розслідування щодо згаданих фактів, а також є в планах проведення перевірки діяльності підприємства уповноваженими органами.

«Комунальне підприємство очолював я і відповідальність за всі прийняті рішення та дії працівників підприємства несу особисто я. Зі свого боку, я надам максимальне сприяння у проведенні службового розслідування та проведенні перевірки. Результати будуть висвітлені публічно з метою інформування громадськості», — запевнив начальник УЖКГ.

Він також зазначив, що протягом багатьох років очолював довірене йому комунальне підприємство і за цей час роботи вдалося сформувати колектив фахівців, які щодня працювали задля комфорту та благополуччя жителів Ірпінської громади.

Нагадаємо, нещодавно Ірпінський міський голова Олександр Маркушин доручив провести розслідування щодо закупівлі комунальним підприємством УЖКГ “Ірпінь” солі за завищеними цінами, а тендер, за яким відбулася закупівля – скасувати.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300