Наступного року на Київщині в рамках «Великого будівництва» почнуть зводити 5 дитсадків. Один із них – у Михайлівці-Рубежівці

Imgonline Com Ua Bigpicture Nzhomhax0djezfi

У 2022 році в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в різних населених пунктах пристоличного регіону планують зводити одразу п’ять дитячих садочків. Про це розповів очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, інформує пресслужба ОДА.

Зокрема, один із дошкільних закладів будуватимуть у селі Михайлівка-Рубежівка Ірпінської громади.

«»Велике будівництво» у 2022 році на території Київщини обов’язково буде продовжене. Програма охоплює кілька соціальних напрямів, і розбудова дошкільної освітньої мережі – один із них. Відтак наступного року в планах – побудувати п’ять дитсадків. Це будуть абсолютно нові об’єкти, де дітям і вихователям буде комфортно та безпечно. Ще один важливий нюанс – так ми створимо додаткові місця для дошкільнят. А це особливо актуально, адже населення пристоличного регіону постійно зростає», – акцентував Василь Володін.

До програми «Велике будівництво – 2022» на Київщині також будуть включені проєкти зі зведення дитячих садків у місті Вишневому, селах Бобриця і Святопетрівське Бучанського району та в селі Гатне Фастівського району.

Нагадаємо, цього року за кошти бюджету Ірпінської громади в Михайлівці-Рубежівці добудували другий корпус дитсадка «Червона Шапочка», зараз там відбуваються внутрішньо-оздоблювальні роботи. Водночас в Ірпені на вул. Київській триває будівництво нового приміщення дошкільного закладу «Віночок». Наступного року на вул. Полтавській почнуть споруджувати нову будівлю дитячого садка «Веснянка».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300