Німецьке товариство «Interhelp» учетверте після деокупації Приірпіння передало допомогу Ірпінській громаді

Photoeditorsdk Export (7)

Передача реанімобіля Ірпінській громаді – це вже четвертий після деокупації Прирпіння етап надання гуманітарної допомоги німецьким благодійним товариством «Interhelp». Про це повідомили партнери товариства – ірпінська благодійна організація «Фундація добрих справ».

Зокрема, ірпінські медики отримали вже другу «мобільну амбулаторію» на колесах, оснащену всім необхідним для проведення реанімації. Крім того, «Interhelp» із квітня доставляв Ірпінській громаді ліки та продукти харчування, а також передав начальнику райуправління ДСНС Юрію Буренку захисні маски та коробку фільтрів для пожежно-рятувальної частини.

Нагадаємо, першу «мобільну амбулаторію» Ірпінська лікарня отримала від німецьких благодійників ще вісім років тому. За словами директора медзакладу Антона Довгопола, в період окупації цією машиною доставляли в лікарню поранених, евакуювали багатьох людей та дороге медичне обладнання.

За активну допомогу місту під час війни організація «Interhelp» в особі її представника Ульріха Бехмана отримала подяку від Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300