Ірпінська лікарня отримала ще один кисневий генератор і новий автомобіль (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 04t192936.490

Ірпінська центральна міська лікарня отримала ще один кисневий генератор, а також новий легковий автомобіль. Ключі від автівки сьогодні вручив водію міський голова Олександр Маркушин.

«Починаємо новий рік гарними новинами. По-перше, радий повідомити, що днями киснева станція Ірпінської центральної міської лікарні, яку ми відкрили минулої весни, поповнилася ще одним кисневим генератором вартістю 2 мільйони гривень. Загалом їх уже чотири, і вони здатні видавати 70–75 кубометрів кисню за хвилину. Це означає, що в разі потреби не лише до всіх 112 ліжко-місць, які призначені для лікування пацієнтів з коронавірусом, але й до всіх операційних лікарні буде поступати якісний концентрований кисень. Кисневий генератор придбаний за кошти державної субвенції, а проєктно-кошторисну документацію для його встановлення ми розробили за кошти місцевого бюджету. По-друге, мав честь сьогодні передати нашій лікарні новий автомобіль. Це вже друге авто, придбане для медиків від початку 2021 року», – розповів мер на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, автопарк лікарні планують повністю оновити за два роки. «Зокрема, плануємо закупити автомобіль для транспортування пацієнтів з порушенням опорно-рухового апарату та реанімобілі класів «В» та «С»», – зазначив Маркушин.

«Користуючись нагодою, хочу подякувати нашим лікарям, які, незважаючи на святкові дні та вихідні, не припиняють рятувати людські життя. Низький вам уклін! Робимо і будемо робити все можливе, щоб умови вашої роботи були комфортними і праця ваша була належно оцінена! Окреме спасибі директору КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Антону Довгополу за проведену велику роботу в напрямку покращення медичної сфери Ірпінської громади!» – наголосив міський голова.

«Нагадаю, що цього року ми разом із командою партії «Нові обличчя» плануємо відкриття найсучаснішого на Київщині медичного центру – в Ірпені на вулиці Садовій», – додав Олександр Маркушин.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300