Офіс НАТО вчив гостомельських нацгвардійців протистояти стресу

Гостомельнацгвард2

Військові Бригади швидкого реагування Національної гвардії України, яка дислокується в смт. Гостомель, за підтримки офісу НАТО в Україні та ГО «Ліга офіцерів» пройшли триденний тренінг та отримали навички подолання стресу, психологічного й емоційного відновлення.

Про це повідомляється на сторінці бригади у фейсбуці.

«У нашій частині відбувся триденний психологічний тренінг із інструкторами ГО «Ліга офіцерів», що стало можливим завдяки підтримці офісу НАТО в Україні. У ході тренінгу наших гвардійців навчали опановувати стрес, контролювати емоційні стани, розслаблятися, відпочивати та відновлюватися після пережитого стресу. Такі заходи за участі тренерів-психологів ГО «Ліга офіцерів» уже не вперше відбуваються в нашій частині і приносять величезну користь для бійців, адже вони навчаються не лише розуміти механіку самоконтролю, але й допомагати своїм побратимам.

Під час занять розглядалися теми відновлення після бойового та службового стресу, розв’язання та запобігання конфліктних ситуацій, комплекс вправ з саморегуляції (дихальні вправи, ключі Алієва, прогресивна релаксація, «Роднічок»), для зняття тілесних зажимів, психологічної напруги та розвантаження. Усі ці вправи можна без труднощів виконувати щодня для підтримання свого психологічного здоров’я, а це саме те, що потрібно військовослужбовцям», — зазначено у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Бригада швидкого реагування Національної гвардії України, яка дислокується у Приірпінні в смт. Гостомель, проходить навчання за стандартами військового блоку НАТО з міжнародними військовими інструкторами з США, Ізраїлю, Грузії та інших країн.  Комплексна підготовка цієї бригади фактично стала пілотним проектом Нацгвардії України, яка започатковує реформування усіх військових з’єднань оперативного призначення в Україні згідно міжнародних норм.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Всі новини
300x300